Banner 2

Stegaru & Stegaru

Contact rapid

E-mail:
Subiect:
Mesaj:
Calcualti 2 + 4 = ?

Procese de insolventa

insolventaIn domeniul insolventei, lichidarii si reorganizarii judiciare, Cabinetul de Avocatura "Stegaru & Stegaru"  ia in considerare toate aspectele activitatii debitorilor si  pune accent pe identificarea zonelor cu potential real de restructurare in conditii de profitabilitate.

Pentru clientii nostri concepem si completam cererile pentru deschiderea procedurii de insolventa, faliment sau reorganizare judiciara. Oferim asistenta pentru anularea actelor frauduloase si pentru conceperea cererilor creditorilor.

Acordam asistenta indiferent de pozitia clientilor (administratori, lichidatori judiciari, creditori, debitori, beneficiari colaterali) si pe toata durata procedurii de reorganizare judiciara, lichidare sau de restructurare.

Recuperari creante

recuperari

Cabinetul de Avocatura "Stegaru & Stegaru" este implicat in realizarea serviciului de recuperare creante.

Acest serviciu va ofera posibilitatea de a va intregi patrimoniul ca urmare a neindeplinirii obligatiei de plata a oricarei creante comerciale sau civile datorate, reprezentand:

Afla detalii...

Asigurari

asigurariDaca aveti nevoie de sprijinul unui avocat specializat in asigurari, contactati Cabinetul de Avocatura "Stegaru & Stegaru". Echipa noastra de avocati este gata oricand sa va ofere serviciile juridice de care dumneavoastra aveti nevoie.

Valorificarea drepturilor din asigurare pe cale amiabila

Daca apelati la un avocat specializat, sporiti sansele sa obtineti despagubirea sau indemnizatia de asigurare prin intermediul unei tranzactii extrajudiciare. In general, in orice domeniu, o rezolvare pe cale amiabila a unui diferend este preferabila oricarei solutionari judecatoresti.

Afla detalii...