Banner 3

Stegaru & Stegaru

Contact rapid

E-mail:
Subiect:
Mesaj:
Calcualti 2 + 4 = ?

Reorganizari

reorganizari

Scopul reorganizarii societatii este de a institui o procedura de plata a datoriei debitorului aflat in incetare de plati, printr-un plan de activitate sau prin lichidarea unor bunuri din patrimoniul societatii pana la acoperirea datoriei.
Cabinetul de Avocatura "Stegaru & Stegaru" va ofera consultanta specializata si asistenta in elaborarea planului de reorganizare judiciara si va reprezentam in cadrul negocierilor privind angajamentele de plata.

Totodata, va asistam la transferul bunurilor in contul datoriilor comerciale sau la vanzarea bunurilor in cadrul executarilor silite.

 

 

Planuri de reorganizare:

PLAN DE REORGANIZARE AL DEBITORULUI S.C. LORALEX EXIM S.R.L.

Plan de reorganizare SC IoanaLeisure SRL

Lichidari voluntare

lichidari-voluntare

In functie de situatia concreta a celui care ajunge sa citeasca acest material, ideea desfiintarii voluntare a unei firme poate parea o decizie stranie, sau una demna de luat in considerare.

In fapt, posibilitatea luarii deciziei de dizolvare / lichidare voluntara a unei firme nu este altceva decat o oportunitate legala menita sa-i ajute pe intreprinzatorii ajunsi intr-o situatie dificila si nu o masura legala de incurajare, iar decizia in sine trebuie sa fie strans legata de ratiunea de a exista a oricarei societati comerciale, care este aceea de a face profit.

Afla detalii...

Lichidari judiciare

lichidari-judiciare

Falimentul denumit si lichidare judiciara constituie o procedura judiciara speciala, al carui obiect este executarea asupra bunurilor debitorului aflat in stare de insolventa comerciala, in scopul satisfacerii creditorilor.

Insolventa comerciala poate rezulta direct sau indirect atunci cand debitorul nu are lichiditatile necesare pentru a-si onora datoriile la scadenta.

Afla detalii...